پودر فلوکولانت تصفیه آب

پودر فلوکولانت تصفیه آب و فاضلاب (Flocculant)

پودر فلوکولانت چند منظوره نوع جدید پودر فلوکولانت است که استفاده از آن برای تصفیه آب ناشی از مایع زباله یا لاتکس های پلیمری مناسب است.

مشخصات فنی پودر تصفیه آب و فاضلاب فلوکولانت

درجه یا میزان فلوکولاسیون توسط دو شیوه اعمال سرعت و زمان فلوکولاسیون، تعیین می شود. این دو پارامتر بر نرخ و میزان انباشت ذرات و همچنین میزان انقباض این سازه ها تأثیر می گذارند. راه های مختلفی برای ایجاد شیب سرعت وجود دارد: اتاق های تعبیه شده؛ تخت های رسانه ای گرانول؛ هوای منتشر شده؛ محفظه جریان مارپیچ؛ تیغه های دوار و تیغه چرخشی.


نوع بار فلوکولانت مشخصه ای ساده و دقیق است به طوریکه  نحوه ی عملکرد فلوکولانت ها به نوع بار الکتریکی آن ها مرتبط است. مثلا: فلوکولانت های کاتیونی به مواد جامد معلق منفی جذب می شوند و فلوکولانت های آنیونی به مواد جامد معلق با بار مثبت جذب می شوند. همچنین فلوکولانت های خنثی یا غیر یونی به طور کلی به مواد جامد معلقی جذب می شوند که هزینه های مصرفی بسیار کمی دارند.

 

استفاده از فلوکولانت ها،  باعث ته نشینی مواد جامد معلق در آب می شوند و باعث شفاف شدن آب می گردند،  به طوریکه این ذرات را قادر می سازد به سرعت و به راحتی از آب جدا شوند. فلوکولانت های تصفیه آب و فاضلاب، محدوده ی وسیعی از فلوکولانت ها با کارایی بالای شیمیایی شامل محصولات تولیدی مایع (امولسیون) و خشک (پودر) هستند. این فلوکولانت های پیشرفته در طیف وسیعی از برنامه های کاربردی صنعتی و شهری مورد نیاز شامل فرایند تصفیه آب، فاضلاب و پساب مورد استفاده قرار می گیرند. سه نوع فلوکولانت متخلخل نیز به صورت خشک تولید می شوند. پنج زیر شاخه از فرم خشک وجود دارد. با توجه به عوامل خاص در برنامه های کاربردی مختلف، استفاده از یک گل خشک به جای یک امولسیون فلوکولانت می تواند مفید باشد.

نوع اول فلوکولانت خشک دانه ای است، اندازه دانه ها شبیه به دانه های ذرات قند گرانول است. سیستم های مخلوط کردن فلوکولانت خشک، برای هر حجم فلوکولانت خشک استفاده شده و انواع مختلفی از این سیستم ها وجود دارد. نوع دوم فلوکولانت خشک به صورت پودر است و اندازه ذرات آن مشابه تالک است. فلوکولانت های پودری کاربردی سریعتر در فرآیند خیس شدن نسبت به فرم دانه ای دارند. نوع سوم فلوکولانت خشک، مهره ای است وزمانیکه سیستم نیازمند حلال فلکولانت خشک باشد، استفاده شود. نوع چهارم فلوکولانت خشک به صورت قرص است که از گرانول های فولکولانت تولید می شوند. نوع پنجم فلوکولانت به فرم درایو ورود به سیستم است. ورود به سیستم بیشترین کاربرد را در صنایع کنترل و صنایع فرسایش پیدا می کند که در آن یک سایت کاربردی از راه دور وجود دارد و همچنین نیروی انسانی و هزینه به حداقل می رسد.



انواع پودر تصفیه آب فاضلاب فلوکولانت

براساس ماهیت بار الکتریکی بر روی مولکول، پودرهای تصفیه آب فاضلاب فلوکولانت به سه دسته زیر تقسیم بندی می شوند:

  • فلوکولانت آنیونیک (بار منفی)
  • فلوکولانت کاتیونیک (بار مثبت)
  • فلوکولانت نانیونیک (خنثی)

به طور کلی فلوکولانت های کاتیونی  برای رسوب مواد جامد آلی مانند مواد غذایی و مواد خوراکی اعمال می شوند. فلوکولانت های آنیونی برای رسوب مواد جامد معدنی مانند مواد معدنی و فلزات استفاده می شود.

از پلی آکریل آمیدهای آنیونی، کاتیونی وغیر یونی شیمیایی که به صورت دانه ای یا پودری هستند، برای تصفیه آب استفاده می کنند. همچنین از پودر نشاسته برای تصفیه شیمیایی آب آشامیدنی استفاده می گردد. محصولات شیمیایی آنیونی، کاتیونی و غیر یونی برای تصفیه جریانهای آب شهری و صنعتی است که می توانند به صورت های مختلف: پودر، امولسیون، پراکندگی و فرم مایع وجود داشته باشند.

کاربرد فلوکولانت ها

کارایی فرآیند فلوکولاسیون به بسیاری از متغیرها بستگی دارد. بنابراین از فلوکولانت در بسیاری از صنایع استفاده می شود:

  • عملیات معدن
  • صنایع استخراجی
  • مواد شیمیایی
  • دارویی
  • مواد غذایی و نوشیدنی
  • نساجی
  • چرم
  • حفاری نفت و گاز
  • بازیافت جامدات
  • آب آشامیدنی
  • فاضلاب شهری

مزایای فلوکولانت پودری

  • کاهش اثبات شده باکتری ها، ویروس ها و انگل ها در آب
  • حذف فلزات سنگین و مواد شیمیایی
  • حفاظت موثر در برابر آلودگی
  • افزایش کیفیت آب
  • بهبود شفافیت آب
  • حمل آسان و عمر طولانی

 

 

پلی آکریل آمید یا PAM

برای حذف ناخالصی های معلق و کلوئيدی در آب که باعث ايجاد رنگ، بو و طعم نامطبوع آن می‌شوند، آب را تصفیه می کنند. بنابراین با استفاده از روش انعقاد و لخته‌سازی، این ناخالصی ها را حذف می کنند. برای کامل شدن عمل انعقاد و ايجاد لخته‌های بزرگتر از مواد ديگری به نام کمک منعقد کننده استفاده می شود. پلی آکریل آمید یا (PAM)، یک کمک منعقد کننده است که لخته‌های به دست آمده از انعقاد را به لخته های درشت تری تبدیل می کند که به‌راحتی ته‌‌نشين و صاف می‌شوند. در واقع این ماده پلیمری، قابل انحلال در آب است که از مولکول های آکریل آمید تشکیل شده است.

پلی آکریل آمید یا پلی الکترولیت، یک ماده شیمیایی مصنوعی ارزان قیمت است. این ماده هیچ گونه اثرات مخربی روی محیط زیست ندارد و به راحتی بعد از چند هفته استفاده در عملیات فرسایش زدایی به مولکول های آلی تجزیه می شود. شکل ظاهری آن بلوری جامد، سفید رنگ و بی بو است که توانایی حل شدن در آب، اتانول، اتر و کلروفرم دارا می باشد.

کمک منعقد کننده

فلوکولانت یک کمک منعقد کننده است که برای تصفیه آب و یا فاضلاب کاربرد دارد. اصولا کاربرد این محصول در حوزه ی تصفیه فاضلاب گسترده تر از تصفیه آب می باشد. در آب فاضلاب ذراتی معلق به صورت کلوئیدها وجود دارد که پس از استفاده از منعقد کننده شروع به ته نشینی و انعقاد می کنند و لخته های کوچکی را به وجود می آورند، به منظور جداسازی بهتر و کارآمدتر کلوئیدها و لخته ها باید ابعاد لخته بزرگتر باشد، برای این عمل از کمک منعقد کننده استفاده می کنند.

در واقع مکانیزم عمل کمک منعقد کننده به این صورت است که فرآیند انعقاد رو تکمیل کرده و با ایجاد پل بین ذرات ریز لخته حاصل از کار منعقدکننده ها، لخته ها را به صورت درشت و سنگین در آورده، که باعث ته نشینی بهتر، جداسازی و تصفیه بهتر می گردد. این محصول به نوعی مکمل منعقد کننده می باشد. یکی از بهترین و کارآمدترین فلوکولانت ها، پلی الکترولیت است. نام دیگر آن پلی آکریل آمید می باشد که در سه نوع آنیونیک، کاتیونیک و نانیونیک عرضه می گردد و در صنایع گوناگون برای مصارف مختلف به کار برده می شود. در واقع پلی الکترولیت ها، به ترکیباتی گفته می شود که دارای خاصیت پلیمری و الکترولیتی هستند و می توانند اندازه فلاک ها را بزرگتر کنند. سرعت ته نشین سازی پلی الکترولیت ها تقریبا دو برابر سرعت ته نشین سازی منعقد کننده هاست.

انتخاب صحیح نوع کمک منعقد کننده ها براساس بار الکتریکی ذرات موجود در محلول و سایر کلوئیدهای معلق در محلول میسر می شود اگر بدون بار باشند، نوع نانیونیک پیشنهاد می شود و اگر بار الکتریکی کلوئیدها منفی باشد، باید از فلوکولانت نوع کاتیونی استفاده شود و به همین ترتیب در صورتی که بار الکتریکی کلوئیدها مثبت باشد، باید از فلوکولانت نوع آنیونی استفاده شود. در واقع وجود نیروی جاذبه الکتروستاتیک برای ایجاد لخته بین ذرات کلوئیدها (ذرات معلق) با کمک منعقد کننده ها (فلوکولانت) بسیار مهم است که، این نیرو توسط جاذبه بین بارهای ناهمنام کلوئیدها و فلوکولانت ها ایجاد شود.

 

 

نکته مهم این است که در فرآیند تصفیه فاضلاب، هر چه وزن فلاک ها یا لخته های ایجاد شده بیشتر باشد، سرعت ته نشینی آن ها بیشتر می شود و فرآیند کواگولاسیون بهتر صورت می پذیرد.

افزودن ماده منعقد کننده به آب، باعث خنثی شدن بار ذرات کلوئیدی و غالب شدن نیروی واندروالسی می شود، این کلوئیدها با نزدیک شدن به هم اندازه ذرات را درشت تر و وزن آن ها را بیشتر کرده، و بدین ترتیب به کمک نیروی وزن خود ته نشین می شوند.

انواع کمک منعقد کننده ها

  • پلی الکترولیت ها
  • سیلیس فعال
  • عوامل وزنی

پلی آلومینیوم کلراید، پودر کربنات کلسیم، پودر سیلیس، خاک رس، گاز کلر، آهک هیدراته، اکسید کننده ها، عوامل جاذب سنگین کننده، مثال هایی برای کمک منعقد کننده ها هستند.

لیست قیمت پودر تصفیه آب فلوکولانت

خواهشمند است جهت آگاهی از قیمت های انواع فلوکولانت ها، با کارشناسان این مجموعه تماس حاصل فرمائید و یا استعلام خود را به شماره واتس آپ 09360626755 ارسال فرمائید.

ردیف

شرح

1

قیمت کاتیونی پودری چین

2

قیمت آنیونی پودری گرید 1 چینی

3

قیمت آنیونی پودری گرید 2 چینی

4

قیمت آنیونی پودری گرید 3 چین

5

قیمت کاتیونی پودری کره

6

قیمت آنیونی پودری کره ای

7

قیمت کاتیونی پودری ترکیه ای

8

قیمت آنیونی پودری ترکیه

9

قیمت کاتیونی پودری آلمان

10

قیمت آنیونی پودری آلمانی

ثبت نظر
عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :